CRF1100L AFRICA TWIN

A LEGKEMÉNYEBB KALANDOK EDZETTÉK

A SIVATAGBAN SZÜLETETT.
MINDENHOL HELYTÁLL

Itt az idő! Ideje szárnyalni! Váljon szabaddá, érezze ahogy az abroncsok kapaszkodnak a homokban, megtapadnak és kihúzzák amikor csak szüksége van rá. A motorkerékpár egy eszköz, az Ön eszköze. Egy eszköz, amellyel vezetés közben eggyé válik. Ez az Africa Twin. A megszámlálhatatlan kilométerek tüzében edződött. Hogy társ legyen egy életre.

MESTERIEN MEGKOMPONÁLT
KÉTHENGERES ZENE

Húzza meg a gázkart és élvezze az Africa Twin
2 az 1-ben kipufogójának lelkesítő hangját.

TELJESEN TEREPRE TERVEZVE

Az új váz, karosszéria és üléspozíció biztosítja, hogy terepen is tökéletesen irányítható legyen.

Mivel a terepmotorozáskor az irányíthatóság mindenek felett áll. Éppen ezért teljesen mértékben újraterveztük az Africa Twint, így a váz is könnyebb lett. Az alumíniumból készült CRF450R stílusú lengőkarok és a csavarokkal felerősített hátsó alumínium segédváz pedig illeszkednek az állítható, hosszú rugóutas Showa első villákhoz és hátsó felfüggesztéshez. Az üléspozíciót is optimalizáltuk annak érdekében, hogy a magasabbra helyezett kormányrúd és a keskenyebb ülés révén ülve és állva is könnyen kezelhető legyen a motorkerékpár. A ralistílusú oldalidomok és a szélvédő kecses, kompakt egységet alkotnak. A kettős, LED, automata DLR-technológiával ellátott fényszórók éles és egyenletes nappali láthatóságot biztosítanak.

MODERN TECHNOLÓGIA A HATÁROK FESZEGETÉSÉ-RE

Ön szereti a kihívásokat. Ahogy mi is.

A lehetőségek igazi mércéje. Építettünk egy új Africa Twint, hogy feszegessük a határainkat. A motor megnövelt hengerűrtartalma nagyobb nyomatékot biztosít a közepes fordulatszám-tartományban – 5 Nm-rel nagyobb lett a nyomaték – és 5 kW-tal magasabb csúcsteljesítményt tudunk elérni. Az öblös hangú, verseny-stílusú kipufogó rendkívül hatékony gázcserét tesz lehetővé.

IMU vezérlés

A hattengelyes gyorsulásérzékelő (IMU) folyamatosan figyeli a motorkerékpár mozgását, így a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC), az egykerekezés-gátló és a motorfék mindig az optimális tartományban működnek, mind az előre beállított-, mind a kettő személyre szabható vezetési módban. A kanyar ABS még nagyobb biztonságot biztosít az országúton, de emellett rendelkezik egy off-road beállítással is, valamint a hátsó kerék ABS-e ki is kapcsolható.

Okos mozdulatok

A motorozás során egy 6,5 hüvelykes TFT érintőképernyő szolgáltat információkat a motoros számára, aminek része az Apple CarPlay® és a Bluetooth csatlakozási lehetőség is. A dupla kuplungos automata váltó (DCT) manuális és automata sebességváltást is lehetővé tesz, valamint a terepen a még közvetlenebb vezetés érdekében G-kapcsolási beállítással is rendelkezik.

STRAPABÍRÓ, 58 L-ES, MŰANYAG TÚRADOBOZ

A kiemelkedően strapabíró, kétrétegű műanyagból készült 58 literes túradobozban két zárt bukósisak is elfér és akár 6 kg-nyi csomagot is szállíthat benne. A Honda egykulcsos rendszerébe tartozik ez is, így az Africa Twin gyújtáskulcsával is nyitható, de a kulcs nélküli könnyű hozzáférés érdekében egy nyitó/záró gomb is található rajta. A csomagtartó konzol, az ülésháttámla és a vízálló belső táska mind külön kapható.

STRAPABÍRÓ, MŰANYAG OLDALDOBOZOK

A strapabíró, dupla rétegű 40 literes bal oldali és 30 literes jobb oldali oldaldoboz is védőkerettel van ellátva. Az oldaldobozok együttes szélessége kevesebb mint 100 cm. A bal oldali oldaldobozban egy zárt bukósisak is elfér, valamint mindegyik oldaldoboz 6 kg csomag szállítására alkalmas. A Honda egykulcsos rendszere mellett, dupla fedélzár is garantálja a biztonságos záródást. A dobozok az oldaldoboztartókhoz (külön megvásárolható) rögzíthetők, valamint vízálló belső táskák is kaphatók hozzájuk.

VÍZÁLLÓ BELSŐ TÁSKÁK A HÁTSÓDOBOZHOZ ÉS AZ OLDALDOBOZOKHOZ

A vízálló belső táskák egyedi gyártásúak, hogy tökéletesen illeszkedjenek a műanyag hátsódoboz és az oldaldobozok belsejéhez, illetve szükség esetén kívülről fel is csatolhatók. A vállpántok megkönnyítik a belső táskák dobozokból való kiemelését, a fényvisszaverő csíkok pedig javítják a láthatóságot.

MASSZÍV ELSŐ BUKÓKERET ÉS MOTORBLOKKVÉDŐ

Az Africa Twin kalandor jegyeinek megerősítésére kétfajta első bukókeret is elérhető, és mindkettő csatlakozik a motorblokkvédő burkolathoz is. A bukókeretek rozsdamentes acélból készültek és egy könnyen tisztán tartható, korrózióálló elektrolit bevonat található rajtuk. Rendeltetésük megóvni az idomzatot és a motorblokkot a zord terep viszontagságaitól, valamint a LED ködlámpákat (külön megvásárolható) is ide erősítheti fel.

ROZSDAMENTES ACÉL HŰTŐVÉDŐK

A rozsdamentes acélból készült és a sportos CFR-logóval ellátott hűtővédők kiemelik a motorkerékpár kalandor stílusát, hálós mintázatuk pedig megóvja a hűtőt a kőfelverődésektől, miközben biztosítja a hűtőlevegő megfelelő áramlását.

ALACSONY ÉS MAGAS ÜLÉSVÁLTOZATOK

A megfelelő vezetési pozíció érdekében kétfajta ülés érhető el az Africa Twinhez: A standard 850-870 mm-es üléspozíció mellett, külön megvásárolható opcióként egy 25 mm-rel magasabb (875-895 mm) vagy egy 25 mm-rel alacsonyabb (825-845 mm) ülés. Különböző színekben is elérhetők, idomulva a motor színéhez.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Experience alkalmazás segítségével személyre szabhatja motorkerékpárját. Válassza ki a színt és a kiegészítőket, és a kiterjesztett valóság (AR) funkciónak köszönhetően akár azt is megnézheti, hogy nézne ki a motor a garázsában.

LETÖLTÉS A GOOGLE PLAY ÁRUHÁZON KERESZTÜL

LETÖLTÉS AZ APP STORE ÁRUHÁZON KERESZTÜL