Új, 2021-es
motorkerékpárok

Fedezze fel a Honda motorkerékpárok legújabb választékát!

CB1000R Black Edition

Félhomályban tervezve, izgalmakra alkotva. Vonalait a sötétség határozta meg. Az új CB1000R Black Edition a stílus megtestesülése – a megmunkált alumínium részletektől eltekintve minden porcikája koromfekete. A CB1000R motorkerékpár szándékosan szépre lett tervezve, a CB1000R Black Edition pedig még tovább tudja fokozni ezt.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ CB1000R BLACK EDITION MOTORT

CB1000R

A Neo Sports Café lép egyet előre. A CB1000R a hab a tortán. Ezt a motort teljesen átterveztük a fényszórótól egészen az átalakított alumínium segédvázig, és ezzel egyedi és agresszív karaktert kapott. Egy 5"-os TFT-kijelző és a Honda okostelefon hangvezérlési rendszere teszi tökéletessé a prémium érzést.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ CB1000R-T!

FOLYAMATOS LÁZADÁS

A Rebel CMX1100 modern bobber stílusának köszönhetően igazi különlegességnek számít.

Az igazán nagy durranás azonban a burkolat alatt rejlik. A bőséges nyomatékra képes, karakteres, soros, kéthengeres motor elektronikus gázmarkolatot kapott, 4 vezetési módot kínál, és a Honda Állítható Nyomatékszabályozója és Egykerekezés-gátló funkciója is megtalálható benne. A sebességtartó automatika az alapfelszereltség része, a különleges, hatsebességes, dupla kuplungos automata váltó pedig opcióként választható. A 43 milliméteres patronos első villáknak, a piggyback hátsó lengéscsillapítóknak és a radiálisan rögzített, négydugattyús első féknyeregnek köszönhetően ráadásul ez a vagány cruiser a kanyaroktól sem retten meg.

TEKINTSE MEG AZ ÚJ REBEL CMX1100 MOTORT!

NEM CSAK ASZFALTRA TERVEZVE

A tökéletes városi felfedező, amely a város aszfaltjáról gond nélkül tér át a földútra – az X-ADV minden egyes utat izgalmas kalanddá változtat. Minden egyes részét még hatékonyabbá tettük. A motor erősebb, az egész jármű pedig 2 kilóval könnyebb. Az új idomzat még jobban kiemeli a strapabíró stílust és még nagyobb tárolókapacitással bír. A dupla fényszóró rendkívül jó láthatóságot biztosító nappali menetfénnyel van ellátva, az 5"-os TFT-kijelző pedig a a Honda okostelefon hangvezérlési rendszerével érkezik, biztosítva a folyamatos kapcsolattartást.

TEKINTSE MEG AZ ÚJ X-ADV MOTORT!

NC750X

MINDEN NAP MÓKANAP

Ez a motorkerékpár mindenkinek szól – ezért szeretik a tulajdonosok az NC750X modellt. Az ütős, még kompaktabb idomzat kiemeli a motor egyéniségét, míg az alacsonyabbra helyezett ülés és az áttervezett plexi tovább fokozza a kényelmet. A motorblokk nagyobb teljesítménye – és a 6 kg-os súlycsökkentés – tempósabb gyorsítást eredményez, a négy vezetési móddal pedig az igényeihez igazíthatja a teljesítményt.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ NC750X-T!

KORÁN KELŐK – FORZA-MOTOROSOK

Akár a városon belül közlekedik, akár távolabbra vezet az útja, válassza a legújabb, csúcskategóriás Forza 750-et, amelyet precíz, egységes formavilág, a GT luxusszínvonalú kényelme és praktikuma, valamint a Honda okostelefon hangvezérlési rendszere tesz különlegessé. A képet a lélegzetelállítóan reakcióképes 745 köbcentiméteres, kéthengeres motor, a hatékony fékrendszer és a kiváló minőségű felfüggesztés teszi teljessé.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FORZA 750-ET!

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Az új Forza 350 magasra teszi a lécet – az aerodinamikai hatékonyság és a stílus gyorsan mozgó szobra. Nagyobb teljesítményt és nyomatékot biztosít a dinamikusabb kigyorsításhoz és a magasabb csúcssebességhez, így többet hozhat ki belőle. A kifinomult stílus és a fejlett aerodinamikai kialakítás még nagyobb kényelmet és irányíthatóságot nyújt magas sebességnél, az átalakított digitális/analóg műszerfalon pedig mostantól a Honda okostelefon hangvezérlési rendszere is elérhető.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FORZA 350-ET!

ÉLJE TELJESEBBEN AZ ÉLETÉT!

A Forza-család legkisebb tagja, a Forza 125 a technológiát, a praktikus használhatóságot és a kifinomult stílust egy sportos GT robogóban egyesíti. A Honda Állítható Nyomatékszabályozójával (HSTC) ellátott, továbbfejlesztett Smart Power (eSP+) erőforrás minden körülmények között magabiztos vezethetőséget tesz lehetővé. A stílusos, újragondolt első és oldalsó idomok javítják a motor aerodinamikáját, amelynek köszönhetően csökken a magas sebesség mellett a vezető hátára nehezedő nyomás. Az ülés alatt továbbra is elfér két sisak, a kesztyűtartóban pedig egy USB-C-aljzat is helyet kapott.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ FORZA 125-ÖT!

REFLEKTORFÉNYBEN

A kínálat csúcsmodellje, az SH350i, a tökéletes SH. Még jobb teljesítményt nyújt a nagyobb, folyadékhűtésű négyszelepes motorblokknak köszönhetően. Az SH lényege mindig is a forma és a funkció lenyűgöző találkozása volt: az SH350i az elegancia, a prémium megjelenés és a technológiai fejlettség hármasával most még vonzóbb. Az átalakított váz megkönnyíti az irányítást (ami szintén az SH-k sajátossága), az USB Type-C töltőaljzat és a Smart kulcs pedig csupán kettő a mindennapi életet megkönnyítő dolgok közül.

Fedezze fel az új SH350-et!

A VÁROS LEGJOBB LÁTKÉPE

A PCX125 nem véletlenül Európa egyik kedvenc robogója. Ennek okáról a név is árulkodik. Az „X” szintű személyes kényelemről (PCX) a beülős üléspozíció, a zárt, állvédős sisaknak helyet biztosító ülés alatti tárolórekesz, valamint a kiemelkedő összeszerelési minőség gondoskodik. És minden egyes kis részt továbbfejlesztettünk. A megújított vonalvezetés nagyobb tárolóhelyet biztosít az ülés alatt, továbbá USB Type-C csatlakozóval és Smart kulccsal teszi még praktikusabbá a robogót. A vadonatúj, folyadékhűtéses négyszelepes motorblokk nagyobb teljesítményt nyújt, míg továbbra is páratlanul alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít. A Honda Állítható Nyomatékszabályozó rendszerének (HSTC) köszönhetően biztosított a hátsó gumiabroncs tapadása. Az új váz, a szélesebb abroncsméretek, a hosszabb rugóutak és az ABS-fékrendszer garantálja a magabiztos és kényelmes közlekedést.

Fedezze fel az új PCX125-öt!