NC750X

MINDEN NAP MÓKANAP

EGY MOTORKERÉKPÁR. MINDENRE

A tulajdonosok imádják az NC750X-et! Szeretik a megbízhatóságát és a biztonsági jellemzőit. A kiváló minőség, az időtálló stílus, a mindenre kiterjedő kényelem és sokoldalúság teszi ezt a motort tökéletessé hétköznapi használatra, valamint a hétvégi szórakozáshoz. Innovatív tulajdonságai megnyerőek – mint például a belső tárolókapacitás –, csakúgy, mint a karakteres kéthengeres motorblokk, amely meggyőző üzemanyag-takarékosság mellett nyomatékos jellemmel rendelkezik. Nagy kedvenc a Honda dupla kuplungos sebességváltója, amely választást enged az automatikus vagy manuális váltási módok között. Valóban sok oka van annak, hogy szeretjük a NC750X-et. Most pedig még jobbá tettük.

OKOS EGYÉNISÉG

Vezessen okosan, bármerre indul.

A feltűnő, kompakt idomzat kiemeli az új NC750X egyediségét. Még kényelmesebb a kisebb ülésmagasságnak és az áttervezett szélvédőnek köszönhetően. Az üzemanyagtartály helyén extra tárolóhely van – ez egyike azoknak a jellemzőknek, amelyek valóban megkülönböztetik az NC750X-et a többi motorkerékpártól. A motorblokk nagyobb teljesítménye – és a 6 kg-os súlycsökkentés – tempósabb gyorsítást eredményez, míg a négy vezetési mód lehetővé teszi, hogy a körülményekhez szabja az általános teljesítményt.

A teljes körű irányítás érdekében a Honda Állítható Nyomatékszabályozójának (HSTC) szintjét megnöveltük, ezenkívül még mindig választhat a manuális, hatsebességes váltó (most már nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval) vagy az egyedülálló, hatsebességes dupla kuplungos sebességváltó között. A biztonság növelésére a vészmegállás-jelző (ESS) rendszer működteti vészfékezéskor a hátsó irányjelzőket.

TRAVEL CSOMAG

A Travel csomag az NC750X-et tökéletesen felszereli hosszabb utazásra. A robusztus 50 literes hátsó doboz a testreszabott hátsó hordozóhoz csatlakozik, és bőséges tárolóhelyet biztosít. Tartós oldaldobozok csatlakoznak a külön erre a célra kialakított tartókhoz, és szélességnövelés nélküli szállítókapacitást biztosítanak. A magas szélvédő javítja a szélvédelmet, míg a középtámasz a hátsó kerék és a hajtáslánc könnyű karbantartását segíti.

ADVENTURE CSOMAG

Az Adventure csomag révén az NC750X azonnal útra kész. Az elülső csövek körülölelik a burkolatot és erre kerülnek felrögzítésre az erős, fehér fényű LED ködlámpák. A csomagtartóban helyet kapott egy USB Type-C csatlakozó, amely alkalmas egy okostelefon vagy navigációs eszköz töltésére és árammal ellátására. Beépített hőmérséklet-szabályozóval ellátott, fűtött markolat gondoskodik a kezek melegen tartásáról. A hideg elleni védelem további bástyája pedig a szélterelő a lábfejnél.

LÉGTERELŐK ÉS LED-KÖDLÁMPÁK

A kalandos megjelenés érdekében a légterelők az első és oldalsó burkolat köré tekerednek, és ragyogó, dupla LED-ködlámpát lehet rájuk felszerelni a minden irányú láthatóság javítására.

URBAN CSOMAG

Az Urban csomag segítségével tökéletes munkába járó eszközzé változtathatja motorját. A hátsó doboz hasznos extra tárolóhelyet biztosít az NC750X beépített csomagtartója mellé. A magas plexi fokozza a szélvédelmet, a középtámasz pedig biztosítja, hogy a hátsó kerék és a hajtólánc egyszerűen karbantartható legyen.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra