CB1000R BLACK EDITION

SZÍVVEL-LÉLEKKEL TERVEZVE

LÉPJEN MAGASABB SZINTRE

Lépjen ki az árnyékból és mutassa meg a világnak ezt a tökéletes lopakodót.

Míg a CB1000R motorkerékpár egy, a célnak alárendelt szépség, a CB1000R Black Edition ezt még tovább tudja mélyíteni. Sokkal jobban. A tervezés nem erős lámpánál, hanem félhomályban zajlott, a maximális élvezetet tartva szem előtt. Így a vonalait a sötét határozta meg. Nézze csak meg. Amikor az ember ránéz, először hozzá kell szoknia a szemének. Néhány apró, finoman megmunkált alumínium részlet kivételével minden porcikája koromfekete. Vagy még annál is sötétebb. A gondosan megválogatott kiegészítőkkel felvértezett motor minden radar alatt észrevétlen marad, mégis messze kitűnik a tömegből.

FELISMERHETŐ ÜVÖLTÉS

Ez a négyhengeres motor tökéletesen muzsikál. Nyissa ki a fojtószelepet és élvezze a 4-2-1 kipufogó nyújtotta élményt (fejhallgatóval érdemes meghallgatni).

STANDOUT PERFORMER

Vessen egy pillantást a lenyűgöző CB1000R Black Edition modellre!

ADJA ÁT MAGÁT A VÁGYAINAK

Ez most nem az elfojtás ideje.

Ez nem lehet egy racionális pillanat. Miért is kéne, hogy az legyen? Ez egy ösztön. Nem is, annál több. Egy olyan érzés, ami egyszer csak elhatalmasodik rajtunk. Egy valahol mélyen bennünk meghúzódó érzés, ami a motort látva most előtör és azt érezzük, hogy nekünk ez kell. A lehető legsötétebb feketébe csomagolva, magára vonzza a tekinteteket és megdobogtatja a szíveket, a nagyra nyílt szemek pedig sóvárogva tekintenek rá. Ezt hívjuk mi CB1000R Black Editionnek.

HŰTŐRÁCS

A városban és az autópályán haladva a közúti törmelékek elleni védelem létfontosságú. A hűtőrács tökéletesen illik a gyári hűtőhöz, és valódi védelmet nyújt. Emellett vagány, indusztriális stílusa remekül áll a CB1000R Black Edition motornak.

ALCANTARA VEZETŐÜLÉS

A tökéletes apró részlet, amitől igazán különleges a CB1000R Black Edition. A pazar minőségű alcantara vezetőülésen extra kényelmes és stabil az utazás. Ennek megfelelően az utasülés anyaga is alcantara.

TANKTÁSKA SZETT

Egyszerű és funkcionális 3 literes táska, mely a CB1000R tankján rögzíthető és stabil rögzítése nem zavarja a motorozást. A tetején egy átlátszó zseb található, mely ideális az okostelefonok tárolására. A felszereléshez tanktáska-rögzítő készlet szükséges. Esővédővel együtt kapható. Méretek: 178 x 285 x 130 mm (Sz x H x M).

HÁTSÓ ÜLÉSTÁSKA

Egyszerű és praktikus, bővíthető (15–22 literes) táska, kifejezetten a hátsó ülés elkeskenyedő formájához tervezve. Egyszerű felszerelés és stabil rögzítés a hátsó üléstáska-rögzítő készlet használatával. Esővédővel együtt kapható. Normál méretek: 355 x 365 x 243 mm (Sz x H x M).