ELÉRKEZETT A
TÚRAMOTOROK ÚJ
KORSZAKA

Készen áll az utazásra? Az új NT1100 modellben mindent megtalál, amit egy motorkerékpártól elvár. A városi közlekedés igényeinek megfelelően igazán agilis gép, amely könnyű, jól irányítható és hosszú rugóutas felfüggesztést kapott. Emellett fantasztikus túramotor is, erőteljes kéthengeres motorral, magas felszereltségi szinttel és két személy számára is kényelmes GT kialakítással. Ha figyelembe vesszük, hogy mindehhez prémium vezetési technológiák járulnak – opcióként elérhető a hatsebességes, dupla kuplungos automata váltó – már csak egy kérdés marad: hová, milyen messzire szeretne eljutni?

Opcióként elérhető hatfokozatú, duplakuplungos automata váltó (DCT)

A DCT bármilyen vezetési stílushoz tökéletes, ráadásul teljesen testreszabható. Ha azonnali, sportosabb váltást szeretne, kapcsoljon manuális módba a kormányrúdon elhelyezett váltókapcsolóval, de ha a kényelem az elsődleges szempont, bízza a DCT-re a munkát.

Nagy teljesítményű, soros kéthengeres motorblokk

Az 1084 köbcentiméteres erőforrás rendkívül nyomatékos az alsó és a közepes fordulatszám-tartományban, így robbanékony gyorsulást kínál, simán kúszik felfelé a piros tartományig, és nyugodt, karakteres érzetű és hangú cirkálást biztosít.

Modern vezetési technológia

A tökéletes csomagban 5 vezetési mód, HSTC és Egykerekezés-gátló funkció is megtalálható, a biztonságról pedig nappali menetfények, automatikus irányjelző-kikapcsolás és automatikus vészvillogó gondoskodik

6,5 hüvelykes érintőképernyő okostelefonos kapcsolattal

Testreszabható 3 megjelenítési móddal és különböző hátterekkel. Használja a navigációs alkalmazásokat, és maradjon kapcsolatban a világgal okostelefonjával az Apple CarPlay® vagy az Android Auto® funkciónak és a Bluetooth® kapcsolatoknak köszönhetően.

Könnyű váz, hosszú rugóút

Az optimalizált váz 150 mm-es elülső és hátsó rugóúttal magabiztos irányítást és könnyű kormányzást tesz lehetővé – akár autópályán, akár kanyargós szerpentinen halad.

Vadonatúj, sokoldalú túramotor

Az aktív üléspozíció valóban kényelmessé teszi a túrázást, de ha szükséges, sportosabb vezetést is lehetővé tesz, valamint teljes védelmet kínál a széllel és az időjárással szemben. A fűtött markolat, a sebességtartó automatika és az oldaldobozok egyaránt az alapfelszereltség részét képezik.

ÉLVEZZE AZ ÚJ IRÁNYT!

Ez az a pillanat, amire várt. Vége a hétnek. Eljött a felfedezés, a hétvégi kalandok ideje. Az NT1100 készen áll, két személyre csomagolva. Hova tart? Az elképzelés megvan, az útvonal egy részét már meg is tervezte a telefonján. De szándékosan teret hagyott a meglepetéseknek is. Mit keres? Valami igazán különlegeset. Az érzést, amelyet csak a motorozás adhat meg. Az utakon vár Önre.

Egy motorkerékpár, amely mindenre képes

Ingázás, sport, túra vagy mindhárom? Ön dönt.

Az NT1100 legjobb jellemzője a sokoldalúság. A modern aerodinamika, a nagy méretű, 5 irányban állítható szélvédő és a felső/alsó légterelők kiválóan védenek a szél ellen. Kompakt méretének köszönhetően ideális a városi motorozáshoz. A 820 mm-es magasságú ülés két személy számára is kényelmes, és rugalmas pozíciót kínál, amelyben Ön dönti el, hogy teljes testtel beleveti magát a vezetésbe vagy inkább relaxál. Mindehhez természetesen magas felszereltségi szint társul. Az oldaldobozok mellett az NT1100 modellt 20 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve – így 400 km-es hatótávolság érhető el (WMTC módban) – emellett fűtött markolatokat, sebességtartó automatikát, USB-/ACC-aljzatokat és hátsó konzolt is kapott. A középállvány megkönnyíti a hátsó kerekek karbantartását.

Erős motorteljesítmény

Gyorsulásra hangolva az opcionális duplakuplungos automata váltóval

Az izmos, kéthengeres motor alacsony fordulatszámon is erőteljes teljesítményt nyújt és 104 Nm-es csúcsnyomatékra képes, ami tökéletes a könnyed előzéshez. Simán gyorsul a piros tartományig, és mély, lüktető, karakteres hangot hallat. A három alapértelmezett vezetési mód (URBAN, RAIN és TOUR) a legtöbb körülményt lefedi, emellett két USER opciót is kínálunk, amelyekkel teljesen testreszabható a motorteljesítmény, emellett háromszintes HSTC és Egykerekezés-gátló is elérhető. A motor hatfokozatú DCT-vel is kérhető, de ha Ön szeretne irányítani, a kormány bal oldalán elhelyezett kapcsolókkal villámgyorsan fel- és leválthat. Ha pedig sportosabb teljesítményre vágyik, válassza a hatékony, sima váltást kínáló háromszintes S üzemmódot.

Önnek dolgozó technológiák

Gyors kormányzás, magabiztos irányítás

Ez a motorkerékpár minden körülmények között könnyedén és pontosan kezelhető. Az acélváz merevségét az erő, a vezetési élmény és a stabilitás érdekében optimalizáltuk, a nagyszerű felfüggesztési reakcióról és a pontos kanyarodásról a 43 mm-es, gáztöltésű Showa USD villák és a Pro-Link himbarendszerű hátsó alumínium lengővilla gondoskodik. A hátsó rugó-előfeszítő hidraulikusan állítható a szállított tehernek megfelelően. A 120/180-as első és hátsó gumiabroncsok maximális tapadást és stabilitást kínálnak, a sima, progresszív ABS-vezérlésű fékerőre pedig mindig számíthat.

Prémium technológia

Folyamatos, mindenre kiterjedő kapcsolat a külvilággal

A magas fényerejű, egyszerűen leolvasható 6,5 hüvelykes TFT-érintőképernyőn megjelenített információk mennyisége három szinten állítható (minimumtól maximumig). Az Apple CarPlay® és az Android Auto® funkciónak, valamint a Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően a kijelzőn és a sisakban elhelyezett headseten is hozzáfér okostelefonja funkcióihoz, például a navigációhoz és a hívásokhoz. A nappali menetfény automatikusan alkalmazkodik a környezeti fény erejéhez, hogy felhívja a többi úthasználó figyelmét az Ön jelenlétére. 50 km/h felett fékezés esetén az automatikusan bekapcsoló vészvillogó (ESS) jelzi az Ön mögött haladóknak, ha hirtelen meg kell állnia. Az irányjelzők is automatikusan kikapcsolnak.

MÉLYEN PULZÁLÓ KÉTHENGERES KIPUFOGÓHANG

Ez a motor gyorsan és zökkenőmentesen reagál az
Ön parancsaira. Csavarja el a gázmarkolatot, és élvezze
az élményt (tegye fel a fejhallgatót).


Lejátszás

50 literes hátsó doboz

Ezzel a nagy méretű és strapabíró hátsó dobozzal megnövelheti az NT1100 szállítókapacitását. Ez a 6 kg-os kapacitású doboz a Honda egykulcsos rendszerét használja. Színre fújt kivitelben is kapható.

Kényelmes vezető- és utasülések

Az NT1100 túraképességének fokozására készült, luxuskivitelű és nagyszerű formatervezésű vezető- és utasülés tökéletesen illeszkedik a motor letisztult megjelenéséhez, és a hosszabb utakon is hihetetlenül kényelmes.

4,5 literes tanktáska

Ez a teljesen vízálló tanktáska tökéletes a kisebb tárgyak tárolására, és egy átlátszó telefonzsebet is tartalmaz. A mágneses csatlakozóval könnyen rögzíthető, és 1,5 kg súlykapacitással bír.

LED ködlámpák

Az NT1100-ra közvetlenül csatlakoztatható kettős ködlámpának köszönhetően a vezető jobban belátja az utat. A lámpa aktiválása megjelenik a TFT-érintőkijelzőn, a fehér fény intenzitása pedig a kormányon elhelyezett kapcsolóval állítható.

DCT-rögzítőfékkar és -fedél

Ezzel a rögzítőfékkarral és -fedéllel prémium megjelenést kölcsönözhet a DCT-vel felszerelt NT1100-nak. Az alumínium rögzítőfékkar eloxált bevonata illeszkedik a fedél kialakításához, amelyen a Honda emblémája is megtalálható.

Gyorsváltó

A kifejezetten a manuális, hatsebességes NT1100-hoz tervezett gyorsváltó azonnali váltást tesz lehetővé, és kevésbé fárasztóvá teszi a hosszabb utakat. Emellett automatikusan jelzi, mikor kell lefelé váltania, így megkönnyíti és felgyorsítja a váltást.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.


LETÖLTÉS IOS-RE

LETÖLTÉS ANDROIDRA