CBR500R – A VÉRÉBEN
VAN A VERSENY

Minek versenyezni? A fejlődésért. Mindig is ezt csináltuk. És ennek köszönhető, hogy a CBR500R egy A2-es kategóriás motorkerékpár – és ugyanakkor minden porcikájában egy CBR. Az agresszív vonalvezetés és az új grafika láttán az ember szíve elkezd hevesen verni. Az élénken forgó kéthengeres motor, valamint a továbbfejlesztett felfüggesztés és fékek önbizalommal töltik el. Ha készen áll arra, hogy szintet lépjen teljesítmény terén, akkor az adrenalinlöket itt kezdődik.

LÉPJEN FELJEBB

Talán ez az első sportmotorja. Vagy talán gyakorlott motoros, aki a kisebb gépek nyújtotta örömet keresi. Akárhogy is, a CBR500R új lehetőségeket nyit meg. Kompakt méretével könnyedén felfedezhető a város, a kanyargós utakon pedig megvillantja valódi sportos énjét. És szinte azonnal reagál minden kormánymozdulatra és gázfröccsre. Éljen a pillanatnak. Ez a CBR500R.

A CBR mindig valami különlegeset nyújt

CBR. Három nagyon különleges betű. Amik nem járnak csak úgy. Ki kell őket érdemelni. És a CBR500R kiérdemli – a sportos kialakítással, amely a burkolaton elhelyezett légterelőszárnyakkal fokozza az áramvonalasságot nagy sebesség mellett. Az üléspozíció agresszív, a kormánycsutkákat a felső villahíd alá rögzítették, az új alumínium hátsó lábtartók pedig azonnal versenypozícióba helyezik Önt. Ha gyorsnak néz ki, akkor gyors is. És a lenyűgöző, új fényezéssel és grafikákkal ellátott CBR500R motorkerékpárra ránézve ezzel tökéletesen egyetértünk.

Fedezze fel a hihetetlenül precíz kezelést

Vad kanyarkombináció? Nem akadály. Simán bevehető. Minden kanyarbemenetet, kanyarcsúcspontot és kanyarkimenetet uralhat. Az új, Showa 41 mm-es, szeparált funkciójú, nagy dugattyús (SFF-BP) Showa fordított villában különválasztották a rugózás és csillapítás funkciókat, mely finom reakciót biztosít, különösen nagy sebességről való fékezés esetén – a kezében érezheti az első abroncs tapadását. A Showa hátsó lrugóstag ennek megfelelő csillapítást kapott, az új, könnyű kerekek és lengővilla – valamint az előrébb tolt súlyközéppont – még tovább fokozza a kezelhetőséget.

Élvezze a gázkar minden csavarását

Ha ez az első A2-es kategóriás motorkerékpárja, akkor pont jó helyen kezdi. A 8 szelepes, folyadékhűtésű, soros, kéthengeres motor teljesítménye 8600 f./percnél 35 kW (47,6 LE), legnagyobb forgatónyomatéka pedig 6500 f./percnél 43 Nm. Szabadon pörgethető, élvezetes, rendkívül addiktív, és vérpezsdítő üvöltés kíséretében pörög fel egészen a piros tartományig. A nagyobb CBR testvéréhez hasonlóan a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást a hatsebességes váltóval, és megakadályozza a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor.

A minőségi motorozásért

A CBR500R felhívja magára a figyelmet, bárhol is jár. A kidolgozott dupla LED-fényszóró fenyegetően néz, és nagyobb területet világít be, jobb láthatóságot biztosítva ezáltal. A LED-fényszóróhoz LED irányjelzők és hátsó lámpa társulnak. Az inverz LCD-műszerfalon sebességmérő, rovátkás fordulatszámmérő, két digitális napiszámláló, üzemanyagszint-és fogyasztásmérő, valamint váltófokozat-visszajelző található. Emellett egy felkapcsolásra figyelmeztető jelzést is tartalmaz, amely alapértelmezetten 8750-es fordulatszámnál jelez, ám ez 250 f./perces léptékenként állítható.

HONDA MOTORCYCLES
EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.