CB650R
Neo Sports Café

AZ UNALMAT AZ ELSŐ PILLANTÁSRA
FELVÁLTJA AZ IZGALOM.

Minden nap egy utazás. Vágjon bele az új CB650R-rel. A sportos streetfighterek teljesítményét és a lecsupaszított Neo Sports Café stílusát ötvöző CB650R készen áll arra, hogy feledhetetlen városi kalandokra vigye.

NÉGYHENGERES ZENE

Bőgesse fel a motort, és érezze meg a CB650R erejét. Hunyja le a szemét, és csak hallgassa a pontosan behangolt négyhengeres motor szimfóniáját, amelyet a kígyózó leömlőcsöveken és a kompakt kipufogódobon keresztül ad elő. Mindig készen áll dominanciája kifejezésére.

A KEVESEBB NÉHA TÖBB

Minimális sallang, maximális motorkerékpár.

Az új CB650R karcsú, áramvonalas formája jól illik az Ön kifinomult városi stílusához. Ultrakompakt, erőt sugárzó formaterve a CB1000R Neo Sports Café retró-minimalista stílusát idézi, de annál 5 kg-mal könnyebb. Ívelt vonalait éles szögek törik meg, a stílust pedig a feltűnő LED-lámpa koronázza meg. A CB650R esetében a kevesebb több.

EGY FÜGGŐSÉGET OKOZÓ GÉP

A cél és a kényelem kettős szempontja.

Ha motorkerékpárt vásárol, utazni akar rajta. De egyúttal élvezni is szeretné. Ráadásul kipróbálná vele a határait is. A CB650R soros, négyhengeres, DOHC-vezérlésű, 16 szelepes motorja nem ijed meg a használattól. A motortervezés mesterműve, és kedvére élvezheti.

TELJESEN FELSZERELT

Minden, amire szüksége van. Semmi sem állhat az útjába.

Egy prémium motorkerékpárhoz prémium felszereltség illik. Teljes LED-világítása kifinomult, modern külsővel ruházza fel az új CB650R-et. A feltűnő, kör alakú lámpa átható, kékes fényt bocsát ki. Digitális LCD-műszercsoportján megtalálható a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is.