CB500F – ENGEDJE
SZABADJÁRA AZ ÖNBEN
LAKOZÓ MOTOROST

Fedezze fel a város kínálta lehetőségeket! És tegye ezt stílusosan. A CB500F keveri a naked motorkerékpárok mozgékonyságát az utcai harcosok stílusával. Az új Showa szeparált funkciójú teleszkóppal (SFF-BP) ellátott fordított első villák és a dupla első tárcsa új szintre emelik a kezelhetőséget és a fékezést, az A2-kategória kompatibilis kéthengeres motorblokk pedig olyan teljesítményt nyújt, amit a kezdő és a tapasztalt motorosok egyaránt élvezhetnek. A CB500F motorkerékpárt végül pedig az új grafikák teszik tökéletessé.

Új Showa 41 mm-es SFF-BP fordított villák

A városban a lehető legjobb kormányozhatóságra van szükség. Az új Showa 41 mm-es, szeparált funkciójú, nagy dugattyús (SFF-BP) fordított villák kitűnő felfüggesztéskontrollt biztosítanak a hektikus városi közlekedéshez.

Új, dupla első féktárcsa és radiálisan rögzített féknyergek

Az új, dupla 296 mm-es, radiálisan rögzített és négydugattyús Nissin féknyereg erős, progresszív fékerőt biztosít – nem nagyobb forgási tehetetlenséggel, mint az egytárcsás fékek.

Új, könnyű kerekek és lengővilla

A lengővilla új, könnyű kialakítású, az új kerekek pedig 5 küllős mintázatot kaptak, csökkentve ezáltal a rugózatlan tömeget – mindez pedig gyorsabb kormányreakciót tesz lehetővé.

Rendkívül élvezetes kéthengeres teljesítmény

Akár ez az első motorkerékpárja, akár a legújabb, az A2-kategória kompatibilis motorblokk erős nyomatékot biztosít a középső fordulatszám-tartományban, izgalmakat biztosítva a vörös tartományig.

LCD műszeregység

A vonzó, inverz kijelzővel ellátott LCD-s műszerfalon jól láthatók az információk, és testreszabható váltófokozat jelzőt és felfelé váltás jelzőt is tartalmaz.

Agresszív naked motorkerékpár vonalvezetés és új grafika

Ez a motorozás legtisztább formája. A városi közlekedésre tervezett CB500F kemény jellemet sugall. Az új grafika még a lenyűgöző fényezésen is szemet szúr.

A VÁROS?
CSAK AZ ÖNÉ

A motorkerékpár nemcsak egyszerűen közlekedési eszköz. Ez különbözteti meg Önt a többiektől. Kiemeli az egyéniségét. És feltárja Ön előtt a várost. Buszok, vonatok, dugók? Felejtse el! Élvezze a gyors, precíz kormányzást, amelyet a könnyű váz biztosít. Élvezze a motor pontos reakcióját. Fedezze fel az ismert világ minden szegletét, majd menjen még tovább. A CB500F bárhová elviszi Önt.

Természetes közege a város

Stílusos társ

Ez a naked forma az új grafikákkal és az alacsony ülésmagasággal agresszivitást áraszt, és csak arra vár, hogy meghódítsa a várost. Az oldalidomok összekapcsolódnak az üzemanyagtartállyal és kiemelik a motorblokk vonalait. Az elkeskenyedő kormánycsutka intuitív érzést és erőt biztosít. Az üléspozíció természetesen egyenes helyzetbe hozza, és az Ön kezébe adja az irányítást. Az ülésmagasság alacsony, 785 mm-es, az új, alumínium lábtartók pedig könnyűek és sportosak.

Továbbfejlesztett felfüggesztés és fékek

Precíz kezelés

Városi környezetben a motorkerékpárnak minden parancsra gyorsan kell reagálnia. Ezért a váz súlyközéppontját előrébb hoztuk a jobb tapadás érdekében, és hogy jobban lehessen érezni a motort. Az új Showa 41 mm-es SFF-BP fordított villák reakciója kiváló, különösen fékezéskor. Az új könnyű kerekek és lengővilla még tovább fokozzák a motorkerékpár mozgékonyságát. Az erős fékezésről pedig az új, dupla 296 mm-es tárcsafék és a kétdugattyús, radiálisan rögzített féknyergek gondoskodnak.

Izgalmas motorteljesítmény

Élvezet minden nap

Igen, A2 kategóriás jogosítvánnyal is vezethető. De ebben a 35 kW-os kéthengeres motorban van még tartalék – tökéletes a kezdő motorosoknak és kiváló szórakozást nyújt a tapasztaltabbak számára is. A közepes fordulatszám-tartományban elért 43 Nm-es nyomaték azonnali gyorsulást biztosít, és ha úgy tartja kedve, élvezheti a magas fordulatszám-tartományban előtörő hangorkánt. A motor még jobb kordában tartása érdekében a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást a hatsebességes váltón, és megakadályozza a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor.

Prémium technológia

Minőségi motorozás

A CB500F prémium felszerelést kapott. Minden fényforrás LED, a fényszóró pedig extra erős LED-ekkel van felszerelve, így jobban láthat éjszaka. Ezenkívül az első helyzetjelző lámpák is kiváló láthatóságot biztosítanak. Az inverz LCD-műszerfalon sebességmérő, rovátkás fordulatszámmérő, két napiszámláló, üzemanyagszint- és fogyasztásmérő, valamint váltófokozat-visszajelző és felfelé váltásra figyelmeztető jelző található.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Hátsó doboz

Ez a masszív hátsó doboz 35 literes tárolókapacitást biztosít és a Honda egykulcsos rendszerét használja, így a fő gyújtáskulccsal nyitható és zárható. A CB500F-re való felszereléshez rögzítőszett szükséges.

Hátsóülés-burkolat

Az alap utasülést helyettesíti, mely sportos sziluettet ad a motornak és tökéletesen passzol a CB500F színéhez.

Tankvédő

A fényezés karcoktól való megóvásának kötelező kelléke. A könnyen felhelyezhető öntapadós tankvédő még stílusosabbá teszi a CB500F motorkerékpárt.

Tanktáska

A 3 literes tanktáska könnyen rögzíthető, és átlátszó zsebbel rendelkezik az okostelefon számára. Tartalmaz egy esővédőt, amely gondoskodik róla, hogy értékei ne ázzanak el. A felszereléshez tanktáskarögzítő szükséges.

Fűthető markolat

Egész évben motorozik? A fűtött markolat elengedhetetlen ahhoz, hogy télen se fázzon a keze. A felszereléséhez külön rögzítőkészlet szükséges.

Hátsóülés-táska

A hátsó ülésre tökéletesen illeszkedő hátsóülés-táska 15 literes, de 22 literesre bővíthető. Esővédővel együtt kapható. A felszereléshez rögzítő készlet szükséges.