CB1000R

MAGÁVAL RAGADÓ SZEMÉLYISÉG

A Neo Sports Café továbbfejlődött. Ennek első lépése a CB1000R, amelyet teljesen átterveztünk az elegáns fényszórótól egészen az átalakított alumínium segédvázig, és ezzel egyedi és agresszív karaktert kapott. A még inkább "kézzel készített" hatású megjelenésről pedig a CB1000R Black Edition gondoskodik, amely egyedi kialakításának köszönhetően maga a megtestesült elegancia.

FELISMERHETŐ ÜVÖLTÉS

Ez a négyhengeres motor tökéletesen muzsikál. Nyissa ki a CB1000R fojtószelepét és merüljön el az egyedi, finomhangolt hangélményben (fejhallgatóval érdemes meghallgatni).

IGAZI ÉLETÉRZÉS

A CB1000R több egyszerű motorkerékpárnál: igazi életérzés. Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!

SZIKÁR ÉS ELVETEMÜLT

A motorkerékpározás lényege.

Most még elegánsabb és agresszívan erőteljes felépítéssel. Egyetlen pillantás is elég a szálcsiszolt fémfelületek felismeréséhez, amelyek továbbviszik a hamisítatlan Café Racerek örökségét.

Az abszolút minimumig lecsupaszított roadster a motorozás vegytiszta örömének szolgálatában áll. A kézzelfogható, tapintható, hallható stílusjegyek berántanak a vérpezsdítően dinamikus utazás világába. Az út végén pedig az egyedi motorkerékpárba épített négyhengeres motor környékén található ezernyi mérnöki megoldás még órákra felcsigázza az érdeklődést.

LÉPJEN MAGASABB SZINTRE

Érje el a tökéletes visszafogottságot!

A CB1000R Black Edition ennél még tovább megy. Néhány megmunkált alumíniumfelületen kívül minden látható eleme fekete: a fényszóró pereme, a szélvédő, a SFF-BP első villájának csúszószárai, a hűtőkeretek és az eloxált légszűrőház-borítások, valamint a 4-2-1-es kipufogórendszer. Az üzemanyagtartályt és az utasülés borítását Deep Graphite Black árnyalatú festés díszíti. Mindehhez egy 3 fokozatú, állítható gyorsváltó jár a pontos és azonnali sebességváltás érdekében.

ÁLLÍTHATÓ GYORSVÁLTÓ

Az új, 3 fokozatú, állítható gyorsváltó lehetővé teszi a vezetőnek, hogy anélkül váltson sebességet, hogy működtetnie kellene a kuplungkart vagy zárnia kellene a gázt. A rendszer segíti a fel- és visszaváltást, ezzel is fokozva a motorozás élményét. A váltások jelentette terhelés érzékenysége puha, közepes vagy kemény fokozatra állítható be.

HŰTŐRÁCS

A városban és az autópályán haladva a közúti törmelékek elleni védelem létfontosságú. A hűtőrács tökéletesen illik a gyári hűtőhöz, és valódi védelmet nyújt. Emellett vagány, indusztriális stílusa remekül áll a CB1000R motornak.

ALCANTARA VEZETŐÜLÉS

A tökéletes apró részlet, amitől igazán különleges a CB1000R. A pazar minőségű alcantara vezetőülésen extra kényelmes és stabil az utazás. Ennek megfelelően az utasülés anyaga is alcantara.

MARKOLATOKFŰTÉS

Csak mert változik az időjárás, nem kell abbahagynia a motorozást. Hiszen ha lehűl az idő, markolatfűtés segít melegen tartani a kezet; mindkét markolat minden irányban melegít, hőmérsékletük pedig a beépített vezérlővel szabályozható.

TANKTÁSKA SZETT

Egyszerű és funkcionális 3 literes táska, mely a CB1000R tankján rögzíthető és stabil rögzítése nem zavarja a motorozást. A tetején egy átlátszó zseb található, mely ideális az okostelefonok tárolására. A felszereléshez tanktáska-rögzítő készlet szükséges. Esővédővel együtt kapható. Méretek: 178 x 285 x 130 mm (Sz x H x M).

HÁTSÓ ÜLÉSTÁSKA

Egyszerű és praktikus, bővíthető (15–22 literes) táska, kifejezetten a hátsó ülés elkeskenyedő formájához tervezve. Egyszerű felszerelés és stabil rögzítés a hátsó üléstáska-rögzítő készlet használatával. Esővédővel együtt kapható. Normál méretek: 355 x 365 x 243 mm (Sz x H x M).