X-ADV

NEM CSAK ASZFALTRA TERVEZVE

VÉGTELEN KALAND BÁRHOL, AMERRE JÁR

Az X-ADV megtette az első lépést. Valódi mérföldkő. Övé a vezető szerep. Egy kalandmotor képességeit és teljesítményét egyesíti egy nagy kapacitású robogóéval a kényelmet, a komfortot és az ingázásra való alkalmasságát tekintve; ez egy kétkerekű SUV, amely dacol a hagyományokkal. Ez egy prémium városi felfedező, amely a képes a város sűrűjéből indulva egy szempillantás alatt alkalmazkodni off-road terephez, erdei ösvényekhez, az X-ADV minden egyes úton egyedi élményt nyújt. Minden egyes részét még hatékonyabbá tettük.

X-ADV

Az X-ADV egyedülálló ajánlat. Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!

FEJLESZTÉSEK ÚJ TÁVLATOK MEGHÓDÍTÁSÁRA

Az X-ADV mostantól még sokoldalúbb, és mindenre készen áll, amit Ön elérni szeretne.

A váz könnyebb, az áttervezett ülés megkönnyíti a talaj elérését, és az új idomzat kiemeli azt a robusztus stílust, amely az X-ADV sajátja. Még több tárolóhelyet és USB-C típusú töltőt rejt. Az ikerfényszórókat rendkívül jól látható DRL technológia jellemzi, míg a teljes színskálás TFT-kijelző intuitív vezérlést biztosít. A Honda okostelefonos hangvezérléssel telefonja sokféle funkciójához kapcsolódhat: navigációhoz, hívásokhoz, üzenetekhez és zenéhez (csak Android™ készülékek esetén). Ne maradjon le semmiről, bármerre is vigye az útja.

A fordulatszámmérő környékén izgalmas újdonság, hogy megemeltük a fordulatszám felső határát, és felturbóztuk a 745 köbcentiméteres kéthengeres motorblokk teljesítményét. Az elektronikus gázmarkolat (TBW) vezérlése és a négy alapértelmezett vezetési üzemmód a körülményeknek és a terepnek megfelelően optimalizálja a teljesítményt. Ezenkívül az X-ADV rugalmas – lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy teljesen testreszabja a motor teljesítményét és karakterét, valamint a duplakuplungos sebességváltó (DCT) szinkronizálását, a Honda Állítható Nyomatékszabályozót (HSTC) és az ABS szintjét.

ERŐMŰ

Élvezetes teljesítmény és inspiráló kezelhetőség. Bármerre is jár.

A kéthengeres motorblokk kompakt, ütős erőmű. Ön tudja, milyen kalandokat tervez X-ADV-je számára, ezért mi elvettünk belőle 2 kg súlyt és nagyobb - 43,1 kW (69 Nm nyomatékkal) - csúcsteljesítménnyel ruháztuk fel a módosított befecskendezés, vezérlés és kipufogó révén. Az elektronikus gázmarkolat vezérlésével a négy alapértelmezett üzemmód lefedi a vezetési körülmények nagy részét, és együtt kezeli a motorteljesítményt és a motorféket, valamint az ABS-t és a duplakuplungos sebességváltót. A 3 szinten állítható Honda Állítható Nyomatékszabályozó precízebb vezérlést kapott alkalmazkodva az Ön ízléséhez. Minden vezetési módot könnyen kiválaszthat a TFT-kijelzőn és bal oldali markolat kapcsolóival, és a USER lehetőséggel teljes mértékben testreszabhatja az X-ADV teljesítményét.

Az acélcsőből készült gyémánt alakú váz vadonatúj. Erősebb, és a megbízható, fürge kezelhetőséghez szükséges méretekkel, kormányzási geometriával és hosszú rugóutas felfüggesztéssel rendelkezik, bizalmat kelt minden körülmények között, bármerre járjon. Dupla, radiálisan rögzített négydugattyús féknyergei keményen harapják a tárcsákat. A különböző vezetési módokban az ABS beavatkozási szintje az országúti viszonyokhoz van beállítva, míg GRAVEL módban a beavatkozási szint alacsonyabb annak érdekében, hogy lazább talajon is hatékony és kiegyensúlyozott legyen a fékezési teljesítmény.