CRF300 RALLY

KALAND BÁRHOL, BÁRMIKOR

VÁLASSZON ÚTI CÉLT

A többcélú motorozásra tervezett új CRF300 RALLY egy kis lökettérfogatú, de nagy tudású gép. Stílusa a HRC CRF450 RALLY versenymotort idézi, nagy üzemanyagtartálya, szélvédelmet nyújtó fejidomja és plexije a hosszú, off-road utakon is kényelmes motorozást biztosít. A csökkentett súlyú, nagyobb teljesítményű és nyomatékú CRF300 RALLY tökéletes társ az utazásokhoz – a városban éppúgy, mint azon kívül.

HAJTÓERŐ

A nagyobb teljesítmény, a kisebb súly és a fokozott kényelem új távlatokat nyit.

4 kilogrammtól megszabadítottuk a CRF300 RALLY vázát és 2,7 literrel megnöveltük az üzemanyagtartály kapacitását, hogy egy tankolással még nagyobb távokat meg tudjon tenni. Hogy kényelmesebbek legyenek ezek a hosszú napok, magasabbra került a kormányrúd. Az ülés 5 mm-rel alacsonyabbra került, a lábtartók pedig gumibetéteket kaptak. A folyadékhűtésű, négyszelepes, egyhengeres, az EURO5 szabványnak megfelelő DOHC motor rásegítő/csúszó tengelykapcsolóval szerelve érkezik, amely nagyobb teljesítményt (20,1 kW) és jobb nyomatékot (26,6 Nm) tesz lehetővé, és minden körülmények között gyorsan reagál. Ezenkívül megnöveltük a szabad hasmagasságot – ami terepmotorozásnál mindig jól jön – és kiegészítettük a műszeregységet egy váltófokozat-jelzővel.

LEGYEN TELJES AZ ÉLMÉNY!

Utazásra csábít. Ön merre indul?

A CRF300 RALLY a szabadságról szól, amelyről a könnyű váz, a hosszú rugóutak és a kiváló reakcióidejű motor gondoskodik. A másik kulcsszó a függetlenség. A nagy kapacitású üzemanyagtartállyal hosszú utakra indulhat, így a motorkerékpár átfogó lehetőségeihez most az az érzés járul, hogy bárhová eljuthat vele.

Ezt a motort a könnyű kezelhetőség és a mindig élvezetes motorozás jegyében alkottuk meg – legyen szó munkába járásról, hétvégi túráról vagy hosszabb utazásokról. Minden részletében fejlődött: nagyobb teljesítményt nyújt, alacsonyabb lett a súlya, egy tankolással nagyobb távot tehet meg vele, kényelmesebb az üléspozíció, és a szabad magasság is nőtt. Ez a motor készen áll az útra, bárhová is indul.