AZ IGAZI KALAND SOHA
NEM ÉR VÉGET

Kezdjük az Africa Twin csodálatos képességeivel. Fogjunk egy nagy hatótávolságot lehetővé tevő üzemanyagtartályt és az ezzel járó kényelmet, a Showa EERA™ felfüggesztés és a hatsebességes DCT váltó opcionális lehetőségét, plusz az új, továbbfejlesztett, rövidebb plexit és az eredeti Africa Twin által inspirált élénk Cracked Terrain színeket, és megkapjuk az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárt. A tökéletes motorkerékpár hosszú utakra.

Showa elektronikus felfüggesztés

Bárhová is viszik a kalandok, bármilyen terepről is legyen szó, az extraként választható Showa elektronikus felfüggesztés tökéletes reakciója a kiválasztott üzemmódnak megfelelően kezeli a csillapítóerőt.

Átdolgozott szélvédő

Az öt irányban állítható plexi rövidebb lett, jobb kilátást biztosít, ám ugyanolyan hatékony aerodinamikai és szélvédelmi tulajdonságokkal bír, mint a korábbi változat.

Erőteljes, 1100 köbcentis motorblokk

A kéthengeres motorblokk azonnali reakciót biztosít, a négyféle motorozási üzemmód a körülményekhez igazítja a teljesítményt, és extraként egy hatsebességes, dupla kuplungos automata váltó (DCT) is elérhető.

Okostelefonos kapcsolat

Tartsa a kapcsolatot a világgal, miközben felfedezi azt, zenét hallgat vagy a készülék navigációs alkalmazásait használja az Apple CarPlay® vagy az Android Auto® szolgáltatáson keresztül, Bluetooth® kapcsolatot és a sisak headsetjét használva.

Nappali menetfény és kanyarfényszóró

Mindig fontos az Ön és utasa biztonsága. A nappali menetfény révén a többi közlekedő kiválóan láthatja Önt az úton. A kanyarfényszóró a sebesség és a dőlési szög figyelembe vételével irányítja a lámpa fényét a kanyar nem belátható részeire.

Valódi kalandsportot kínáló kialakítás

Készen áll a hosszú útra? A 24,8 literes üzemanyagtartály megnövelt hatótávolságot biztosít az egész napos túrákhoz, a tempomat, a fűtött markolat és az ACC/USB töltőaljzatok pedig fokozzák a kényelmet.

JÁRJA BE MOTORRAL AZ EGÉSZ VILÁGOT

Az utazás egy megindító dolog. Megváltoztatja Önt. Új helyek. Emberek. Élmények. Életre szóló emlékek. Minden út várakozással kezdődik és a nosztalgia érzésével ér véget, és utána késztetést érzünk arra, hogy újrakezdjük az egészet. Nagy hatótávolsága és sokoldalúsága révén az Africa Twin Adventure Sports új távlatokat nyit a motorozásban. És olyan élményeket kínál, mint semmi más.

Praktikus felszerelés a kalandokhoz

Készen áll a hosszú útra?

Merre tovább? Csak Önön múlik. A 24,8 liternyi üzemanyaggal akár 500 km is megtehető. Ami remekül jön, ha nem tudja, milyen messze van a következő benzinkút. Az öt irányban állítható szélvédő rövidebb, jobb kilátást biztosít előre, de a megfelelő dőlésszögnek köszönhetően - a fejidommal együtt -ugyanolyan magas szintű védelmet biztosít. És mert sohasem lehet tudni, hogy milyen lesz az időjárás holnap – vagy akár a következő kanyar után – fűtött markolat gondoskodik a hideg elleni védelemről.

Nagy teljesítmény

Azonnali reakció és DCT (opcionális)

Egy hosszú túra során, csomagokkal megrakodva, és azonnali teljesítményre lehet szüksége egy előzésnél. Nincs habozás. A kéthengeres motor nagy teljesítményt, precíz fojtószelepet és olyan fejlett technológiát kínál, mint például a HSTC-t és az Egykerekezés-gátló. Egyszerűen választhat a négy alapértelmezett motorozási üzemmód közül, vagy akár személyre is szabhatja a motorblokkot – úgy, ahogyan azt Ön szereti. Extraként egy hatfokozatú DCT váltó is elérhető, amely kényelmes automata vagy gyors kézi váltást is lehetővé tesz.

Felfüggesztési opciók

Alapfelszereltségként SHOWA vagy SHOWA EERA™

Az utaktól távol, terepen, utassal és csomagokkal teljesen megrakodva motorozva is kétféle felfüggesztés-konfiguráció közül választhat: a kiváló minőségű, állítható 45 mm-es Showa fordított első villák és hátsó lengéscsillapító és a Showa elektronikus felfüggesztéssel (Showa EERA™) kiegészített változat közül, amely minden körülmények között optimális lengéscsillapítást biztosít. A SOFT, a MID és a HARD beállítások a túrázástól kezdve egészen a sportmotorozásig minden helyzetet lefednek, ezenkívül pedig ott van még az OFF-ROAD beállítás is. A USER opció lehetővé teszi az egyéni beállítást, és a hátsó rugó előfeszítése is beállítható elektronikusan.

Motorozási technika

Biztonságosan mutatja az utat

Az egész napos motorozás esetén is igaz, hogy fontos látni és látszani. A stílusos dupla LED-fényszóró remekül néz ki, és nappali menetfény (DRL) funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan igazodik a környezeti fény intenzitásához. A LED erős, jól látható fényét könnyen észreveszi a többi közlekedő és fokozza az Ön biztonságát. A kiegészítő kanyarfényszórók a sebesség és a dőlésszög alapján automatikusan bevilágítják a kanyar holtterét. 50 km/h-s sebesség felett és vészfékezés esetén pedig működésbe lép az automatikus vészvillogó (ESS) funkció, figyelmeztetve az Ön mögött haladókat a megváltozott körülményekre.

IZGALMAS KIPUFOGÓHANG EGY KÉTHENGERES MOTORTÓL

Az erős kéthengeres motorblokk a piros tartományban
járva a legjobb háttérzene (a legjobb élményért
használjon fejhallgatót).


Lejátszás

HONDA ADVENTURE ROADS 2022

11 nap. 30 motoros. Az Africa Twin Adventure Sports. Izland. Készen áll rá, hogy egész Európa legnehezebb terepén – és legszebb tájain – motorozzon? Mindez csak Önre vár! Ez egy életre szóló élmény.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Alacsony és magas ülésváltozatok

Alapfelszereltségként 850 vagy 870 mm-es ülésmagasságot állíthat be. De mindenki más és más, így két, színben illő ülés közül opcionálisan választhat: a 25 mm-rel alacsonyabb, 825–845 mm-es alacsony üléspozíciót és a 25 mm-rel magasabb, 875–895 mm-es magas üléspozíciót kínáló közül.

42 literes alumínium hátsó doboz

A hosszú utakra tervezett motorkerékpár 42 literes könnyű alumínium hátsó dobozában elfér egy zárt, állvédős sisak, a doboz maximális teherbírása pedig 6 kg. Közvetlenül a hátsó tartóra szerelhető, illetve háttámlával és Honda egykulcsos rendszerrel van ellátva.

Alumínium oldaldobozok

A bal oldali 37 literes, a jobb oldali pedig 33 literes, és mindkettő teherbíró képessége 10 kg. Felszerelt állapotban az oldaldobozok teljes szélessége nem éri el a 100 cm-t. A Honda egykulcsos rendszerének köszönhetően egyszerűen, a gyújtáskulcs segítségével nyithatja a dobozokat, amelyekhez ráadásul vízálló belső táskák is kaphatók.

4,5 literes tanktáska

A kompakt méretnek köszönhetően ez a tanktáska terepen sincs útban. Az Africa Twin és az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárra is egyaránt könnyen rögzíthető, vízálló, mágneses tanktáskán térképtartó zseb is található. Maximális terhelése 1,5 kg.

Elülső bukócső

Tartós elektrolitikus polírozási eljárás gondoskodik a korrózióállóságról és a könnyű tisztíthatóságról. Stílusosabbá teszi a motorkerékpárt, miközben gondoskodik a motorblokk és a burkolat védelméről. Továbbá szerelési pontot biztosít a LED ködlámpák számára.

LED ködlámpák

A bukókeretre szerelhető dupla LED ködlámpa javítja a láthatóságot (külön kapható). A lámpa erős fehér fényének intenzitása a kormányrúdon lévő kapcsoló segítségével állítható. A lámpa aktiválásáról a TFT érintőképernyő ad visszajelzést.