CB500X – VEGYE
KEZDETÉT A KALAND

Ez az a pillanat, amire várt. Itt az ideje, hogy a CB500X nyergébe pattanjon. Masszív, kalandstílusú megjelenés és feltűnő új színválaszték, frissített, kiváló minőségű hosszú rugóutas felfüggesztés és fékek, valamint A2-kategória kompatibilis kéthengeres motorblokk, amely valódi, élvezetes teljesítményt nyújt. Mindezt meglepően kedvező áron.

Új Showa 41 mm-es SFF-BP fordított villák

Az új Showa 41 mm-es SFF-BP fordított villákban különválasztották a csillapításért és a rugózásért felelős funkciókat, így precíz felfüggesztés-vezérlést kínálnak minden terepen és magabiztosan motorozhat.

Dupla féktárcsák és kétdugattyús féknyergek

A CB500X fékerejéről 296 mm-es, dupla féktárcsák és kétdugattyús féknyergek gondoskodnak, nem növelve a tehetetlenséget.

Élvezetes, A2-kategória kompatibilis kéthengeres motorblokk

Nagyszerű gyorsítás, 6500-as fordulaton elért 43 Nm csúcsnyomatékkal. Teljesítményleadása tökéletes a kezdő motorosok számára, de nagy fordulatszámon a tapasztaltabb motorosoknak is élményt nyújt.

Utazásra tervezve

A hosszú rugóutas felfüggesztés elnyeli a rázkódásokat és kényelmesebbé teszi az utazást. A 19 hüvelykes első kerék stabil úttartást biztosít, a mélyen barázdált abroncsok pedig a megfelelő tapadást biztosítják.

Teljes LED világítás optimalizált fényszórással

Minden lámpája prémium LED-ekkel szerelve. A távolsági és tompított fényszórókat újra optimalizáltuk, hogy jobb szórást biztosítsanak, így többet láthat éjszaka. A láthatóság növelése érdekében az első irányjelzők mostantól helyzetjelző lámpák is egyben.

Kompakt, kalandra tervezett vonalvezetés és új színek

Tűnjön ki a tömegből a motorkerékpár kompakt crossover vonalvezetésével, amelyből csak úgy árad a keménység és az agresszivitás. Az élénk új színek és grafikák ennek a megjelenésnek a tökéletes kiegészítői.

LEGYEN NYUGODTAN
SZABAD

Ez a szabadság. A hétköznapok egyhangúságából kiszabadulva a motorozás annyit tesz, mint felfedezni saját magunkat és a körülöttünk lévő világot. Mi magunk is mozgunk. Friss A2-es jogosítvánnyal új kalandokat fedezhet fel a CB500X motorkerékpáron. Minden egyes út egyedi. Akár a városban, akár valahol messze motorozik, a következő sarkon mindig valami más várja. És ennél nincs jobb érzés.

Az út kezdete

A CB500X már készen áll. És Ön?

Tudja, mi a következő úti cél. A CB500X pedig tökéletes partner az utazásban. A kompakt crossover vonalvezetés kényelmes, egyenes üléspozíciót biztosít (az ülés magassága mindössze 830 mm), így kényelmesen motorozhat egész nap vagy akár csak a napi ingázások során. A 17,5 literes üzemanyagtartállyal, valamint a burkolat és a plexi által biztosított hatékony szélvédelemmel messzire juthat, a széles kormány pedig kiváló irányítást tesz lehetővé kis sebesség mellett, ami tökéletesen alkalmassá teszi a motorkerékpárt a csúcsforgalomban való közlekedésre.

Továbbfejlesztett felfüggesztés és fékek

Kiváló irányítás, bárhová is megy

Az új, 41 mm-es csúszószár-átmérőjű, szeparált funkciójú, nagy dugattyús (SFF-BP) Showa fordított villában különválasztották a rugózásért és csillapításért felelős funkciókat, mely így akár aszfalton motorozik, akár terepen, kiváló reakciójú felfüggesztést és irányítást biztosít. A rugóstag módosított rugóállandóval és csillapítással rendelkezik, az új könnyű kerekek és lengővilla pedig – az előrébb tolt súlyközépponttal együtt – gyors kormányzást és még jobb stabilitást biztosítanak. Az új, 296 mm-es, dupla féktárcsa és a kétdugattyús féknyereg nagyobb fékerőt biztosít, a tehetetlenség növelése nélkül.

Erős motorteljesítmény

Rengeteg nyomaték kézközelben

Lenyűgöző, hogy mire képes ez a kéthengeres, A2-kategória kompatibilis motor! A csúcsteljesítménye természetesen 35 kW-ra van korlátozva, de a csúcsnyomatéka 43 Nm – melyet mindössze 6500-as fordulaton ad le –, ami erőteljes teljesítményt biztosít az alacsony és a közepes fordulatszám-tartományban – pontosan ott, ahol arra szükség van a gyors előzésekhez, különösen, ha utassal vagy sok csomaggal utazik. A hatsebességes váltó precíz működését egy kuplungasszisztens és nyomatékhatároló segíti, amely megkönnyíti a felfelé váltásokat és gondoskodik róla, hogy ne blokkoljon a hátsó kerék erős fékezésnél és gyors visszaváltásnál.

Prémium technológia

Kalandra tervezett műszerfal

Ez a műszerfal készen áll a kalandokra. Az inverz LCD-műszerfalon sebességmérő, rovátkás fordulatszámmérő, két napiszámláló, üzemanyagszint- és fogyasztásmérő, valamint váltófokozat-visszajelző és felfelé váltásra figyelmeztető jelző található. Az összes lámpa LED, a fényszóró pedig optimalizált távolsági/tompított lámpákkal rendelkezik. A jobb láthatóság érdekében az első irányjelzők mostantól helyzetjelző lámpák is egyben.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Hátsó doboz

A Honda egykulcsos rendszerét használó, 35 literes, masszív hátsó doboz rengeteg praktikus tárolóhelyet kínál. A CB500X-re való felszereléshez rögzítőszett szükséges.

Kézvédő

A motoros kezét a széltől és az esőtől védő kézvédő közvetlenül a kormánycsutkára rögzíthető, és illik a CB500X robusztus, kalandra termett vonalvezetéséhez.

Elülső bukócső

Megjelenése fokozza a CB500X kemény kalandor stílusát, miközben védi az idomzatot. Ezenkívül az elülső bukócsövekre kerültek a LED ködlámpák.

LED ködlámpák

A jó láthatóság elengedhetetlen egy motorkerékpáron, és ez a kettős LED ködlámpa pont ezt biztosítja – jobban láthatóvá teszi a motorost a többi közlekedő számára.

Fűthető markolat

Ha egész évben motorozik, akkor a fűtött markolat elengedhetetlen ahhoz, hogy télen se fázzon a keze. A felszereléséhez külön rögzítőkészlet szükséges.

Középállvány

Az egyenetlen felületeken történő biztonságos parkoláshoz – valamint a hátsó kerék és lánc egyszerű karbantartásához – a középállvány könnyen felrögzíthető közvetlenül a CB500X-re.