CBR500R - 2016

KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

A CBR500R agresszív idomzata egy végtelenül megbízható, soros, kéthengeres, 471 köbcentis motort rejt, amelyet a sportos élmény érdekében feltuningoltunk. Kiemelkedő teljesítménye ellenére akár A2-es jogosítvánnyal is vezethető.

Vérében van a sportosság

Még áramvonalasabb idomok, még jobb menetteljesítmények - a CBR500R új mércét állított kategóriájában.
  • VEZETŐI ENGEDÉLY

    A2

  • KÜLÖNFÉLE SZÍNEKBEN

    6 rendelhető.

MŰSZAKI ADATOK

VERSENYZŐI VÉRVONAL

A CBR500R a nagyobb Fireblade modellektől örökölte éles vonalait és kirobbanó teljesítményét.

Agresszív, áramvonalasabbá tett idomzata feltűnővé és egyedivé teszi, ugyanakkor sejteti, hogy a műszaki alapok is magasan felülemelkednek az átlagon. Így is van, a 471 köbcentis, folyadékhűtésű, soros, kéthengeres motor átütő erőre lehet büszke, a váltó sportos használathoz igazodik, a felfüggesztés pedig még feszesebbé vált, javult tehát az útfekvés és precízebbek lettek a visszajelzések.

ÚTKÖZBEN IS OTTHON

A nagyobb kategóriára váltó, A2-es jogosítvánnyal motorozók számára a CBR500R maga a tökély. Kedvező ár, páratlan élmény...

A CBR500R legfőbb erénye, hogy kedvező áron és fenntartási költségek mellett nyújt nagymotoros élményt azoknak, akik nem szeretnének nagyobb gépet fenntartani. Hála a sportos karakternek és az elsőrangú műszaki színvonalnak, a visszajelzések rendkívül pontosak, a motorozás élménye pedig egészen magával ragadó.

Tedd meg a távot!

A CBR500R letisztult, karcsú, sportos idomzata nem csak a tekinteteket vonzza, hanem a zsúfolt városi forgalom leküzdését is jelentősen megkönnyíti. Az agresszív dizájn részeként új oldalelem és nagyobb üzemanyagtartály került a motorra, így a hatótávolság is nagyobb lett.

VERSENYPÁLYÁN EDZŐDÖTT UTCAI MOTORKERÉKPÁROK

Versenyezni, csatázni és nyerni - MotoGP-csapatunk fáradhatatlan, munkatársaink folyamatosan fejlesztenek és tesztelnek.

A legnagyobb Fireblade-től egészen a CBR300R-ig minden motorunk versenytechnikán alapszik. Ezért aztán mikor reggel a munkahelye felé igyekszik vagy hosszabb túrára indul, annak tudatában teheti, hogy a MotoGP többszörös világbajnok konstruktőrei dolgozták ki a műszaki alapokat.