Új szalon megynyitó, és Stadler ruházat bemutatóhét

Sok szeretettel meghívjuk önt és motoros barátait a Honda Dream
megújult szalonjának megnyitójára.


Egy nyílt héttel ünnepeljük meg, a megnyitót mely során a látogatók az új Neo Sports Café család logójával ellátott hátizsákot kaphatnak ha kitöltik a kérdőívünket, valamint kisorsolunk köztük egy 1 napos tesztvezetést a tesztkaravánból tetszőlegesen kiválasztott motorból!
Meg lehet csodálni az új 2019-es modelleket és mindent mi motoros szem szájnak ingere.

Nyílt hét: Április 23.-27.

Büszkén hozzuk el Magyarországra is a világ legjobb és legbiztonságosabb motoros ruházatát, mely nem más mint a Stadler Motorradbekleidung ruházata,
mely európai gyártásával 10 éves garanciájával, gyári javithatóságával, a kényelem és a biztonság felső fokával ejti rabul a vásárlókat!

Mindenki megtalálja a hozzá illő ruházatot és kiegíszétőjét a kesztyűtől a zokniig.
Méretpontos ruházat, és igény esetén egyedi szín variáció.

Jöjjön és csodálja meg szaját szemével

A vásárlók kedvencei:

4ALL Pro

Innovatív ventilláló rendszer AWS-el ( Air Window System ),
vízálló YKK AQUASEAL ® cipzárok az optimális levegő beáramlásért.
APS ( Air Pipe System ) Légcső rendszer a tökéletes levegő áramlásért a kabátban. GORE-TEX® vízálló külső héj, ultra gyors száradási idővel és nagyon lélegzőképességgel. Légnyílás a háton, szintén vízálló YKK AQUASEAL® cipzárral ellátva. Rugalmasabb anyag az alkarnál és a mellkasnál. SuperFabric® kevlár erősségű betétek a vállnál és alkarnál. Fényvisszaverő csíkokkal ellátva. Lazább viselet.

Supervent III

Innovatív ventilláló rendszer AWS-el ( Air Window System ),
vízálló YKK AQUASEAL ® cipzárok az optimális levegő beáramlásért.
APS ( Air Pipe System ) Légcső rendszer a tökéletes levegő áramlásért a kabátban. GORE-TEX® vízálló külső héj, ultra gyors száradási idővel és nagyon lélegzőképességgel. Légnyílás a háton, szintén vízálló YKK AQUASEAL® cipzárral ellátva. Rugalmasabb anyag az alkarnál és a mellkasnál. SuperFabric® kevlár erősségű betétek a vállnál és könyöknél. Fényvisszaverő csíkokkal ellátva.
Sportosabb viselet

Voyager II

Extrém jól lélegző CORDURA® Air rendszer. Cipzárral ellátott lélegző membránok a karon és a háton. GORE-TEX belső bélés amit a kabátra felvéve esőkabátként üzemel, neonsárga fényvisszaverő jelzéssel ellátva. Rugalmas belső a vállnál. Erősités a vállnál és a könyöknél.

További információk:
Kőhalmi Norbert
shop@hondadream.hu
+36207722132