Megérkeztek hozzánk az új Forzák valamint az új Monkey!

Megújult motorkjaink várnak rád!

 

Szalonunkban elérhetőek mostmár az alábbi 2018-as modellek:

Megújult NSS125 Forza 2018

A kategória legkelendőbb modelljeként ismert Forza 125 még sportosabbá vált, és túraalkalmasság, valamint minőségérzet tekintetében is nagyot lépett előre. Idomzata és műszeregysége modernebb, ülés alatti tárolórekesze nagyobb lett, felszereltségi listáján pedig immáron elektromos mozgatású szélvédő és LED-es irányjelző is szerepel. Mindemellett két új, szemet gyönyörködtető színnel bővült a fényezések választéka és megjelent az extrák között a Smart Key-kompatibilis, 45 literes túradoboz.

Megújult NSS300 Forza 2018

2018-ban egy minden ízében új Forza 300-at üdvözölhetünk, ami a rendkívül sikeres testvérmodell, az Európában három év alatt harmincezer példányban eladott Forza 125 mellé sorakozik fel. A nemrég leleplezett háromszázas továbbra is valódi GT-motor, ám még könnyebb, egyszersmind sportosabb, mint felmenői, és intelligens megoldások egész tárházát vonultatja fel.

Vadonatúj Monkey 125 2018

A Honda ikonikus minimotorja megőrizte felmenői eredeti stílusát, ám a jellegzetes külsőn kívül szinte minden porcikája modernebb lett. Az új nemzedék fordított teleszkópvillával, kettős hátsó rugóstaggal, LCD-kijelzővel, IMU-alapú blokkolásgátlóval, LED-es lámpatestekkel és mindössze 107 kg-s tömeggel száll harcba a vevők kegyeiért. Vonzerejét fokozza, hogy 125 köbcentis, léghűtéses, egyhengeres erőforrása 9,4 LE-s csúcsteljesítménnyel és 1,5 l/100 km-es átlagfogyasztással büszkélkedhet.

 

További Információk szalonunkban, vagy:

Komlós Attila
kattila@hondadream.hu
+36309139559